Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Ο Γιάννης Βούρος «βρίσκει» στον τοίχο του 75% που τον δοκίμασε και τον απέρριψε στις κάλπες, του Διαμαντή Σεϊτανίδη

0 1,428

 

Γράφει ο Διαμαντής Σεϊτανίδης στην Αλήθεια

 

Το πρώτο μισό της μετάβασης ης αγαπημένης μας Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας στην επόμενη μέρα της, μετά την τραυματική τετραετία Βούρου γράφτηκε χθες στις κάλπες της πόλης μας.

 

Σε πείσμα όσων ισχυρίζονταν ότι ο κ. Βούρος θα έκανε δήθεν «περίπατο» γιατί, πάλι δήθεν «θα μιλήσει το έργο του» (δηλαδή το ΤΙΠΟΤΑ), τρεις στους τέσσερις από όσους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες προσήλθαν στις χθεσινές εκλογές, αποφάνθηκαν ότι δοκίμασαν τη διοίκηση Βούρου και την ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΠΛΗΡΩΣ.

 

Την επόμενη Κυριακή γράφουμε όλοι μαζί το δεύτερο και τελευταίο μέρος της μαύρης περιόδου Βούρου, στηρίζοντας και ψηφίζοντας τον άνθρωπο που εμείς οι ίδιοι βάλαμε απέναντι στον για λίγο ακόμα δήμαρχο της πόλης: Τον Γιάννη Τομπούλογλου και τον συνδυασμό της Συμπαράταξης.

 

Εδώ, προσωπικά ντέρτια και τερτίπια, δεν χωρούν.

 

Όλοι οι συνδυασμοί που έλαβαν μέρος στις χθεσινές εκλογές εκφράστηκαν ΕΝΑΝΤΙΟΝ του Γιάννη Βούρου, διότι αυτόw ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ και ΑΠΕΤΥΧΕ.

 

Με ποιο ηθικό ανάστημα, με ποιες δικαιολογίες θα μπορούσε κάποιος να στηρίξει στον δεύτερο γύρο έναν υποψήφιο για τον οποίο έλεγε ότι είναι ακατάλληλος, μόλις δυο μέρες πριν;

 

Αλλά, ακόμα κι αν τελικά υπάρχουν προσωπικές στρατηγικές που υπερισχύουν του συμφέροντος της πόλης (ελπίζω πως δεν θα δούμε τέτοιες, αλλά λέω ΑΝ), καλό είναι ΑΠΑΝΤΕΣ να θυμούνται ότι οι πολίτες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ, δεν άγονται και φέρονται με βάση τα όποια κόμπλεξ οποιουδήποτε.

 

Εάν (ξαναλέω ΕΑΝ, γιατί έως τώρα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο) υπάρξει στήριξη οποιουδήποτε παράγοντα στον καταρρέοντα, πλέον, Γιάννη Βούρο, «Η Αλήθεια» θα του απευθύνει σειρά ερωτημάτων και θα καλέσει ΑΝΟΙΚΤΑ τα στελέχη του ψηφοδελτίου του σε ανυπακοή.

 

Ας τελειώνουμε με όσους αλλάζουν απόψεις ανάλογα με το αν τους βγήκε το πείραμα ή όχι.

 

Το 75% χθες στράφηκε ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ εναντίον του Γιάννη Βούρου και κανένα παρασκήνιο δεν μπορεί αυτό να το αλλάξει.

 

Ας το έχουν υπόψη τους ΑΠΑΝΤΕΣ…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα