Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Ενάντια στον Βούρο τα βασικά στελέχη της παράταξης Γατσούλη στον β’ γύρο: «Η παράταση της διοίκησης Βούρου μόνο κακό θα κάνει στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα» (ανακοίνωση)

0 1,952

 

Ο πρώτος σε ψήφους για τη Νέα Φιλαδέλφεια από την παράταξη Γατσούλη, Γιάννης Ουσταμπασίδης, καθώς και οι κ.κ. Κοβάνη Μαρία, Παλάσκας Παναγιώτης, Καβάγιας Σταύρος, Γρίβα Πολυξένη υπογράφουν ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία τάσσονται κατά του νυν Δημάρχου Γιάννη Βούρου στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών. 

 

 

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση: 

 

Αρχικά θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους 216 συμπολίτες που με ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς στο Συνδυασμό «Σύγχρονη Πόλη» του Στέφανου Γατσούλη.

 

Μαζί με όλους όσοι συνυπογράφουμε την ανακοίνωση, θεωρούμε ότι έχουμε χρέος να παραμείνουμε σταθεροί στις θέσεις που εκφράζαμε και πριν τις 8 Οκτωβρίου, ότι δηλαδή ο απερχόμενος δήμαρχος Γιάννης Βούρος και τα άλλα στελέχη της διοίκησης ΑΠΕΤΥΧΑΝ πλήρως στις υποχρεώσεις που τους ανέθεσε η πόλη με την ψήφο της το 2019.

 

Κανένα έργο υποδομής δεν ξεκίνησε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια με μπροστάρη τον δήμο, οι γειτονιές της πόλης παρέμειναν βρώμικες κι εγκαταλειμμένες επί δημαρχίας Βούρου, τα αναγκαία έργα όπως το αντιπλημμυρικό στη βόρεια Φιλαδέλφεια ή η κατασκευή του Κενταύρου έμειναν στα χαρτιά και… τα ξαναϋπόσχεται ο συνδυασμός Βούρου για την επόμενη πενταετία, λες και στη διοίκηση δεν ήταν αυτοί τα τελευταία χρόνια, αλλά κάποιοι άλλοι!

 

Όλα αυτά μας παρότρυναν να ενταχθούμε και να δώσουμε ώθηση στον Συνδυασμό Σύγχρονη Πόλη, με κεντρική επιδίωξη να νικήσουμε στις εκλογές και να σταματήσουμε την ανεπαρκή και μειωτική για την πόλη, διοίκηση Βούρου.

 

Μένουμε σταθεροί σε αυτή μας τη θέση και για τη δεύτερη Κυριακή. Η παράταση της διοίκησης Βούρου μόνο κακό θα κάνει στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα.

 

 

Γιάννης Ουσταμπασίδης,

Κοβάνη Μαρία,

Παλάσκας Παναγιώτης,

Καβάγιας Σταύρος,

Γρίβα Πολυξένη

και πολλοί άλλοι.

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα