Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Ευτυχία Παπαλουκά: Γι’ αυτούς τους λόγους ψηφίζουμε για Δήμαρχο Γιάννη Τομπούλογλου την Κυριακή!

0 2,249

 

 

 

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου σε ακόμη μία εκλογική αναμέτρηση, αλλά και για τη στήριξη στην Συμπαράταξη και τον αυριανό Δήμαρχο Γιάννη Τομπούλογλου!

 

Ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών της πόλης μας, ανέδειξε την Συμπαράταξη μέσα στην πρώτη δυάδα, ξεπερνώντας άλλες άξιες παρατάξεις με σημαντικά πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης, και αυτό μας τιμά, μας γεμίζει ευθύνη και χαρά.

 

Την Κυριακή έχουμε μπροστά μας μία κρίσιμη και καθοριστική εκλογική αναμέτρηση, για το μέλλον της πόλης στην οποία ζούμε και την οποία αγαπάμε.

 

Είναι κρίσιμη και καθοριστική για το μέλλον των παιδιών μας, για την ευζωία μας, για το φυσικό περιβάλλον και την επιβίωση του Άλσους-δάσους μας και των ρεμάτων μας, για τα ζητήματα της καθημερινότητάς μας, για την καθαριότητα, τις υποδομές και την ασφάλειά μας και εν τέλει για τη φυσιογνωμία της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

 

Η απερχόμενη διοίκηση Βούρου απέτυχε παταγωδώς να απαντήσει πειστικά με το ανύπαρκτο έργο της, ότι μπορεί να βελτιώσει την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας.

 

Μάλιστα, η διοίκηση Βούρου αποτελεί τον βασικό φυσικό αυτουργό της απαξίωσης της πόλης μας σε κάθε γειτονιά και κατά συνέπεια της ποιότητας ζωής μας.

 

Δεν γνωρίζουμε αν η αιτία ήταν η ανεπάρκεια, η ανικανότητα, η τεμπελιά ή όλα αυτά μαζί.

 

Οφείλουμε στους εαυτούς μας, στην πόλη και στην νέα γενιά να στείλουμε την χειρότερη διοίκηση που έχει περάσει ποτέ από την Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και να προχωρήσουμε μπροστά με ανθρώπους που ζουν στην πόλη, αγαπούν την πόλη και έχουν σχέδιο και όραμα για την πόλη.

 

Ήρθε η ώρα να πάμε όλες και όλοι την Κυριακή στην κάλπη, ανεξάρτητα από ιδεολογίες, κομματικές προτιμήσεις, προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες και να ψηφίσουμε για κάτι μεγαλύτερο από όλα αυτά!

 

Να ψηφίσουμε για τη Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα.

Να ψηφίσουμε για τις ζωές μας.

Να ψηφίσουμε για δήμαρχο τον Γιάννη Τομπούλογλου!

 

Με εκτίμηση,

 

Ευτυχία Χ. Παπαλουκά

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα