Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Στέλλα Μπεκιάρη: στηρίζω τον Γιάννη Τομπούλογλου και τη Συμπαράταξη στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών

0 1,265

 

Η συμπολίτισσά μας Στέλλα Μπεκιάρη, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» έκανε την εξής δημόσια τοποθέτηση:

 

 

Η Οικολογική Μετάβαση σε μία κοινωνία βιώσιμης ευημερίας, όπου ο άνθρωπος, τα ζώα και το περιβάλλον θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θέση και θα προστατεύονται από την κυριαρχία του τσιμέντου, την οχετοποίηση των ρεμάτων, την καταστροφή των υγροτόπων, την πρωτοφανή απέχθεια για το αστικό και περιαστικό πράσινο, την μετατροπή πάρκων και αλσών σε τόπους παρακμιακών εκδηλώσεων και εμποραπανηγύρεων και πολλών άλλων, είναι άμεση ανάγκη και υποχρέωση όλων μας.

Στο πλαίσιο αυτό και λαμβάνοντας υπόψη τις σχετικές παρεμβάσεις και τα υπομνήματα της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΄΄Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών΄΄-΄΄η Πόλη της καρδιά μας΄΄ με επικεφαλής τον Γιάννη Τομπούλογλου προς τους Υποψήφιους Περιφερειάρχες Αττικής, δηλώνω τη στήριξή μου στη ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα