Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Σαρωτικό κύμα στήριξης προς τον Γιάννη Τομπούλογλου από συνυποψηφίους άλλων συνδυασμών

0 2,941

 

 

 

Στη χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση της Συμπαράταξης, την αλλαγή σελίδας που έρχεται σηματοδότησαν οι συμβολικές παρουσίες σημαντικών προσωπικοτήτων. Παρόντες και παρούσες ήταν ανάμεσα στο πλήθος συμπολιτών μας οι πρώην Αντιδήμαρχοι Γιώργος Ανεμογιάννης και Βάσω Αγαγιώτου και Σπύρος Γραμμένος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Ουσταμπασίδης, Πέτρος Λαζαρίδης και Γιώργος Αναγνώστου, η Ευαγγελία Καπετάνου, η Μαίρη Αθανασιάδου,η  Χριστίνα Ισπάσου, ο Νίκος Τρυπιάς Αλεξάνδρου, η Βούλα Μαυράκη, ο Θανάσης Δακής, ο Γιάννης Δοπτόγλου, ο Χαράλαμπος Μπόβος, ο Σωτήρης Κουφόπουλος, ο Αντώνης Λαζάρου, η Μαρία Κοβάνη, ο Σταύρος Καβάγιας κ.ά.

 

Ήδη αρκετοί είναι οι επιφανείς συμπολίτες μας από διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις, οι οποίοι με δημόσιες τοποθετήσεις τους στηρίζουν την ύπαρξη νέας δημοτικής αρχής της Συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Η Πόλη της Καρδιάς μας» με Δήμαρχο τον Γιάννη Τομπούλογλου. 

 

Ενδεικτικά, από την παράταξη του Λύσσανδρου Γεωργαμλή δημόσια τοποθετήθηκε ο πρώην Αντιδήμαρχος Σπύρος Γραμμένος

 

 

Από την παράταξη του Γιάννη Τζέλη ο Κωνσταντίνος Γκολφινόπουλος

 

 

Από την παράταξη του Στέφανου Γατσούλη ο δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας του ΔΣ Γιάννης Ουσταμπασίδης και οι κ.κ. Μαρία Κοβάνη, Σταύρος Καβάγιας, Πολυξένη Γρίβα, Αντώνης Λαζάρου, Ιερόθεος Δέσκος. 

 

 

Θέση υπέρ της Συμπαράταξης παίρνει και η συμπολίτισσά μας, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Στέλλα Μπεκιάρη

 

 

 

Δείτε εδώ το βίντεο από την μεγαλειώση κεντρική συγκέντρωση του Γιάννη Τομπούλογλου. Ήταν μία από τις μεγαλύτερες σε πλήθος και παλμό συγκεντρώσεις που έχουν γίνει ποτέ στην πόλη μας.

Ραντεβού στις κάλπες!!! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα