Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Επιστολή του νέου Δημάρχου Γιάννη Τομπούλογλου: «Ενέργειες για την αντιπλημμυρική θωράκιση Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας»

0 1,355

 

 

«Ενέργειες για την αντιπλημμυρική θωράκιση Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας» – Επιστολή του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Γιάννη Τομπούλογλου προς τον Ι. Βούρο και κάθε αρμόδιο (Περιφέρεια, Υπουργεία)

 

«Κύριε Δήμαρχε,

Αναφορικά με την κήρυξη του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης σε κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας και όπως αυτή προβλέπεται από το Ν4662/20 παρακαλώ όπως προχωρήσετε ΑΜΕΣΑ σε όλες τις απαραίτητες εργασίες και έργα που χρειάζονται για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου μας. Σε περίπτωση που οι δυνατότητές μας ή οι αρμοδιότητές μας δεν επιτρέπουν την πλήρωση του παραπάνω σκοπού παρακαλώ όπως ενημερώσετε ΑΜΕΣΑ είτε τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, είτε του Υπουργείου Υποδομών για τις αναγκαίες εκ μέρους τους ευθύνες και ενέργειες.

Σε κάθε περίπτωση βρισκόμαστε δίπλα σας για την υποστήριξη κάθε πρωτοβουλίας σας τόσο εντός δημοτικού συμβουλίου, όσο και εκτός αυτού.

 

Με εκτίμηση,

 

Ο επικεφαλής της Συμπαράταξης,

νεοεκλεγείς Δήμαρχος (2024-2028)

Γιάννης Τομπούλογλου

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα