Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Η πόλη μας απέκτησε Δήμαρχο!

0 2,267

 

 

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 και ο Γιάννης Τομπούλογλου έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία του στην πόλη.

 

Για δεύτερη ημέρα επέβλεψε προσωπικά τον καθαρισμό του Κηφισού από φερτά υλικά, στο πλαίσιο της αντιπλημμυρικής θωράκισης του Δήμου μας, από τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής.

 

 

Επισκέφθηκε δύο φορές την Λαϊκή Αγορά στη Νέα Χαλκηδόνα, τόσο το πρωί για να συνομιλήσει με τους πολίτες, όσο και το μεσημέρι κατά τη διάρκεια του καθαρισμού από τα συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου. 

 

 

 

Το απόγευμα έδωσε το παρόν στην αναμέτρηση της ΦΕΑ με τον Πανελευσινιακό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της National League 1.

 

 

 

Κι αυτές είναι μόνο όσες στιγμές της ημέρας επέλεξαν ο ίδιος και οι συνεργάτες του να δημοσιοποιηθούν.

 

Δεν πρόλαβε να βγει νικητής από τις επαναληπτικές εκλογές της 15ης Οκτωβρίου και – χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο – έχει αρχίσει να γίνεται ο Δήμαρχος που χρόνια τώρα έλειψε από τους συμπολίτες μας.

Ένας Δήμαρχος με παρουσία στις γειτονιές, προσιτός, δυναμικός, παρών στα προβλήματα. 

Το αξίωμα από μόνο του δεν αρκεί, αποδείχθηκε αυτό στο πρόσφατο παρελθόν…

Ο Γιάννης Τομπούλογλου, όμως, έχει τη θέληση και τα προσόντα για να τιμήσει το αξίωμα με το οποίο τον τίμησαν οι Φιλαδελφειώτες και οι Χαλκηδονιώτες κι αυτό είναι που προμηνύει 5 χρόνια προκοπής και δημιουργίας για την αγαπημένη μας πόλη.

5 χρόνια με ένα Δήμαρχο που θα αγωνίζεται από το πρωί ως το άλλο πρωί για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας. 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα