Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

“Στην άκρη της τέχνης” – έκθεση της εικαστικού Δήμητρας Σαμοΐλη, γράφει η Γωγώ Φάκου

0 612

 

Γράφει η Γωγώ Φάκου, ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτις

 

 

 

Η Δήμητρα Σαμοΐλη είναι είναι υπέροχο πλάσμα, γεννημένη καλλιτέχνης, γεμάτη ευαισθησίες , όραμα και χιλιάδες τρόπους έκφρασης.

 

 

Το ταλέντο της, ανάλογο της ομορφιάς της, θα έχουμε την χαρά να το απολαύσουμε αρχές Μαΐου στην έκθεση με τίτλο “Στην άκρη της τέχνης”.

 

 

Η Άννα Ασπασία Θεοδωράκη φιλοξενεί λοιπόν την πρώτη ατομική έκθεση της αγαπημένης Ελληνίδας εικαστικού με αναδρομικά έργα και γλυπτά στον χώρο της “Art bunker Athens” (πρωην Plataion 56 )

Με μια διαδρομή από το 2017 έως και σήμερα η καλλιτέχνης, με την ιδιαίτερη προσωπική της ματιά, μας ταξιδεύει στην δική της οπτική, στην άκρη της τέχνης, στο σημειο που συμβαίνουν όλες οι εμπνεύσεις, οι κόποι, η εξάσκηση και η άνοδος ενός καλλιτέχνη μέσω των κοινωνικών ζυμώσεων της εποχής του.

 

Εγκαίνια Πέμπτη 4 Μαΐου 2023
Ώρα 20.00
Διάρκεια έκθεσης 4- 14 Μαϊου

H εικαστικός θα παρουσιάσει live performance με θέμα “Η εποχή μου”, βασισμένη σε δική της ποίηση, την ημέρα των εγκαινίων .

 

Αrt bunker_ Athens/ Άννα Θεοδωράκη
Σταδίου 60, πλ. Ομονοίας 
(υπόγεια στοά)

Φυσικά θα είμαστε εκεί όλοι.
Σας περιμένουμε στο καταφύγιό μας για άλλη μια ξεχωριστή εμπειρία!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα