Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα…Αλλιώς, περιδιαβαίνει στον Κόκκινο Μύλο

0 549

Γράφει η Γωγώ Φάκου, ηθοποιός-συγγραφέας-σκηνοθέτις

 

 

Και ξαφνικά, αυτά τα Χριστούγεννα στον Κόκκινο Μύλο, ανοίγει η θεατρική αυλαία… Με την απόλυτη στήριξη του πολιτιστικού και εξωραϊστικού συλλόγου του, Εθελοντές Κοκκινομυλιώτες, λαμβάνει σάρκα και οστά από την θεατρική ομάδα Εργοτέχνιον, η πρώτη της θεατρική παράσταση.Ένα αγαπημένο, αλλά στενάχωρο παραμύθι, αλλάζει σε διασκευή και σκηνοθεσία της υπογράφουσας και μουσική διδασκαλία και επιμέλεια του Ανδρέα Αποστόλου. Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα…Αλλιώς, με ένα νέο, αισιόδοξο φινάλε, έρχεται να μας πει πως υπάρχει ελπίδα, ανθρωπιά, αγάπη…πράγμα που έτσι κι αλλιώς πρεσβεύουν στον σύλλογο, αποδεικνύοντάς το με τις δράσεις τους. Μια απ΄αυτές τις δράσεις είναι το Καλάθι της Αγάπης, που με την προσφορά όλων σε τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής και παιχνίδια, χαρίζει καλύτερες γιορτές στις άπορες και ευπαθείς οικογένειες της περιοχής.

Το Καλάθι της Αγάπης (που θα βρείτε σε πολλά καταστήματα της οδού Φιλαδελφείας) θα υπάρχει και στον χώρο της παράστασης, και η συνεισφορά σ’ αυτό με τα ειδή που προαναφέρθηκαν θα είναι αντί εισιτήριου.

Η παράσταση, θα παρουσιαστεί την Κυριακή 19/12, στις 18.30 στο Πο.κεν Κόκκινου Μύλου (Φιλαδελφείας 215, είσοδος από οδό Κεφαλληνίας), θα την προλογίσει ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Γιώργος Μαντέλας και μετά το τέλος της θα ακολουθήσει μουσική βραδιά, με τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο (και όχι μόνο). Φιλική συμμετοχή ο μουσικός και τραγουδιστής Χρήστος Φωτιάδης.

 

Ας γίνουμε όλοι μια αγκαλιά προσφοράς αυτά τα Χριστούγεννα, κι ας την κρατήσουμε όλο τον χρόνο!!!

Ας ζεστάνει με τα σπίρτα του, αυτό το κοριτσάκι τις ψυχές μας…

 

Στην παράσταση παίζουν (με τη σειρά που εμφανίζονται) οι ταλαντούχοι μαθητές της ομάδας:
Κωνσταντίνος Μητσάνης, Πόπη Κότσιαρη, Κυριακή Νάννου, Αθηνά Ντούλη, Κυριακή Αποστολίδου, Βασιλική Ρωμόσιου, Χρύσα Κανακουσάκη, Γιώργος Γιαννόπουλος, Μαρία Ρίζου, Αφροδίτη Λαθύρη, Κάλλια Σμπώκου, Διονύσης Φανός και η μικρούλα Ραφαηλία Καπτάνη.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα