Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Θέατρο: «Νόμοι της έλξης», μια ανατρεπτική παράσταση για τον έρωτα στην εποχή μας, της Γωγώς Φάκου

0 817

 

Γράφει η Γωγώ Φάκου, ηθοποιός, συγγραφέας,  σκηνοθέτις

 

 

Τον Κωνσταντίνο Πεσλή τον γνωρίσαμε θεατρικά από το Ελεύθερο Ζευγάρι, των Ντάριο Φο-Φράνκα Ραμέ, στο θέατρο Λαμπέτη, και τηλεοπτικά από το Κόκκινο Ποτάμι και τον Ήλιο, όπου εμφανιζόταν μέχρι πρόσφατα. Ένα νέο παιδί, με ταλέντο, όρεξη για δουλειά, επαγγελματισμό και προοπτικές.. Το καλοκαίρι ανταμώσαμε θεατρικά στην Φιλική Εταιρεία, στο θέατρο Αθηνά..και εκτός των όσων προανέφερα, έχω να πω πως είναι και εξαιρετικός συναδέλφος.

 

 

Αυτή την σεζόν μπορούμε τον απολαύσουμε στην παράσταση «Νόμοι της έλξης», του Γιώργου Κατσιφή ( κείμενο- σκηνοθεσία)  στο Θέατρο 104 (Ευμολπιδών 41, Αθήνα 118 54) σε σκηνοθεσία του ίδιου,
 κάθε Παρασκευή στις 21:00 για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Οι «Νόμοι της έλξης» είναι μια ανατρεπτική, σύγχρονη κομεντί, και πολύ διαφορετική απ’ ό,τι είχαμε δει ως τώρα. Ακρόπολη..ένα υπέροχο σκηνικό όπου ένα νεαρός  και μια κοπέλα, δυο απλοί, καθημερινοί  νέοι, ζουν έναν  έρωτα…Ποια θα είναι η πορεία αυτής της σχέσης άραγε ?Τα πράγματα θα εξελιχθούν πέρα από κάθε εικασία του θεατή..Ένα τρίτο πρόσωπο θα μπει ανάμεσα τους..Και δεν θα είναι ένα πιο συναρπαστικό αγόρι…Αντίζηλος του ήρωά μας είναι ένα κορίτσι, που  ήρθε για να διεκδικήσει, δυνατά, το κορίτσι των ονείρων του… Η παράσταση,τροφή για σκέψη , μιλά  για την καθημερινότητα των νέων στην εποχή μας (τα date apps, sexting, παρέες, επαγγελματική ανασφάλεια).
Μια διαφορετική παράσταση που αξίζει να δείτε…

Διάρκεια: 70′
Συγγραφέας: Γιώργος Κατσιφής
Σκηνοθέτης: Γιώργος Κατσιφής
Σκηνογραφία: η Ομάδα
Κοστούμια: η Ομάδα
Φωτισμοί: Αλέξανδρος Πολιτάκης
Μουσική: Δημήτρης Μορφέας Σπανός (παραγωγή/σύνθεση/sound design)
Χορογραφία: Φανή Παρλή
Κίνηση: Φανή Παρλή
Ερμηνεύουν: (με αλφαβητική σειρά) Ναταλία Καντεμνίδη (Δανάη), Εύα Μοσχολιδάκη (Βίκυ), Κωνσταντίνος Πεσλής (Άρης), Νικόλ Χριστοδούλου (Αλίκη)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα