Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Γωγώ Φάκου: Είδαμε την παράσταση ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΜΑΣ Ο ΤΕΝΕΣΙ

0 693

 

Γράφει η Γωγώ Φάκου, ηθοποιός – συγγραφέας – σκηνοθέτις

 

 

Την περασμένη Δευτέρα είχα την χαρά να παραβρέθω σε μια ακόμη εξαιρετική παράσταση που έγραψε, σκηνοθέτησε και ερμήνευσε ο ταλαντούχος Βασίλης Θεοδώρου.

 

 

 

Μετά τον εξαιρετικό μονόλογο Ένα απόγευμα με την ΕΜΙΛΥ ΝΤΙΚΙΝΣΟΝ, που ανέβασε πριν λίγους μήνες και μιλούσε για τη ζωή της μεγάλης ποιήτριας, επέστρεψε με κάτι ακόμη πιο δυνατό. ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΜΑΣ Ο ΤΕΝΕΣΙ, λοιπόν, αυτή τη φορά.

Ένα έργο που εμπνεύστηκε από συνεντεύξεις του μεγάλου συγγραφέα Τενεσί Ουίλιαμς..και απέδωσε μ αυτόν τον τρόπο.

 

 

Ο Ουίλιαμς απαντούσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τη ζωή, την καριέρα, τον έρωτα, την εύθραυστη αδερφή του, τις πολλές επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες του. Προσπαθώντας να εμβαθύνει στις πιο κρυφές γωνίες του ψυχισμού του Ουίλιαμς, ο δημιουργός μας συγκίνησε, μας άγγιξε, μας προβλημάτισε..
Εναλλαγές συναισθημάτων και εικόνων που αποδόθηκαν με μοναδικό ερμηνευτικό τρόπο…

Ο Βασίλης Θεοδώρου, είναι ένας καλλιτέχνης με πολλές ευαισθησίες, που λατρεύει και υπηρετεί το θέατρο πιστά. Διαβάζει πολύ και δημιουργεί ιδιαίτερες παραστάσεις. Και η αγάπη του κοινού τον ανταμείβει σε κάθε βήμα του.

 

 

 

Ο μονόλογος είναι ένα δύσκολο είδος θεάτρου, το όποιο ο Βασίλης Θεοδώρου έχει αγαπήσει πολύ και το υπηρετεί με πάθος εδώ και καιρό. Και στο φιλόξενο Project R stage, που τελευταία έχει ανεβάσει πολλές επιτυχημένες παραστάσεις, θα απολαύσετε παράλληλα και την πολύ όμορφη ατμόσφαιρα!!!

Την παράσταση μπορείτε να απολαύσετε για λίγες ακόμη Δευτέρες, στις 21.15 στο project R stage, Αλέξανδρου Πάντου 10 και Λαγουμιτζή, στην Καλλιθέα.

Κείμενο-Σκηνοθεσία- Ερμηνεία:
Βασίλης Θεοδώρου

Σκηνικά- Κοστούμια REPLICA

Επιμέλεια παραγωγής : Ανδρέας Αριστοτέλους – Γιάννης Κλειδέρης

0 Αλέξανδρος Αγγέλουσης ερμηνεύει το τραγούδι του Oscar Wilde “Each man kills the thing he loves”

Σχεδιασμός αφίσας – Φωτισμοί:
Γιάννης Κλειδέρης

Επικοινωνία : Νατάσα Παππά

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα