Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Εξοργισμένοι οι γονείς του 3ου Δημοτικού Νέας Φιλαδέλφειας – δεν έχουν ούτε κουρτίνες, κάνουν λόγο για αναλγησία της Δημοτικής Αρχής

0 1,067

Οι γονείς του 3ου Δημοτικού σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας καταγγέλλουν πως, παρότι έχουν γίνει αλλεπάλληλες συναντήσεις με την Δημοτική Αρχή Βούρου προκειμένου να ικανοποιηθούν στοιχειώδεις ανάγκες του σχολείου, έχουν λάβει μόνο υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Αισθάνονται απογοητευμένοι και εξοργισμένοι καθώς ζητούν αυτονόητα πράγματα για το σχολείο των παιδιών τους, όπως κουρτίνες (!!!), αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι, ελπίζουμε μετά την δημοσιοποίηση του θέματος οι αρμόδιοι να κάνουν τα στοιχειώδη.

Παραθέτουμε ολόκληρη την καταγγελία-επιστολή (19/12/2021) του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού προς τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Τάσο Κωνσταντινίδη και τον Δήμαρχο:

 

Αγαπητέ κ. Κεραμιδά, Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στην εισήγηση της 1ης Σχολικής Επιτροπής με θέμα:«Εξειδίκευση σχετικής πίστωσης ποσού 19.421,4 ευρώ , για τις ανάγκες της 1ης Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης» δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ αναφορά στα αιτήματα που έχει καταθέσει η διεύθυνση του 3ου Δημοτικού Σχολείου της Νέας Φιλαδέλφειας.Πραγματικά νιώθουμε εξοργισμένοι και απογοητευμένοι από αυτή σας την στάση. Ως Σύλλογος Γονέων έχουμε πραγματοποιήσει αλλεπάλληλες συναντήσεις με την Δημοτική Αρχή. Αναφέρουμε μόνο την τελευταία συνάντηση στις 1.10.2021 όπου παρευρέθηκαν: ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, ο Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακής Πολιτικής, ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου καθώς και εσείς ο ίδιος ως Πρόεδρος της Α Σχολικής Επιτροπής. Εκεί πήραμε την διαβεβαίωση από την Δημοτική Αρχή ότι θα δρομολογήσει την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων του σχολείου. Όσον αφορά τη δική σας αρμοδιότητα, μας υποδείξατε να καταθέσουμε αναλυτική κατάσταση των αναγκών του σχολείου και ότι θα εισηγηθείτε την κάλυψή τους. Και αφού κάναμε όπως μας υποδείξατε τώρα αντιμετωπίζουμε το απόλυτο μηδεν!! Δεν καταλαβαίνουμε αυτή την στάση σας. Είμαστε γονείς εργαζόμενοι, που παίρνουμε άδειες από τις δουλειές μας για να κανονίζουμε αλλεπάλληλες συναντήσεις με τους αρμόδιους για να ζητάμε τα αυτονόητα: κουρτίνες!!!! και ένα στοιχειώδη εξοπλισμό για να μπορέσουν οι εκπαιδευτικοί να ανταποκριθούν στο έργο τους και να μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά! Δεν γνωρίζουμε αν αυτή η στάση της Δημοτικής Αρχής απέναντι στο 3ο Δημοτικό έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι ένα σχολείο μιας απομακρυσμένης περιοχής με εργατικές κατοικίες που δεν αποτελούν “βιτρίνα” για το δήμο. Μετά από τόσες ενέργειες από την πλευρά του Συλλόγου Γονέων περιμέναμε μια καλύτερη αντιμετώπιση από την πλευρά σας. Αντίθετα αντιμετωπίζουμε την αναλγησία.
Έστω και τώρα περιμένουμε τις ενέργειές σας για τα αυτονόητα!!!! 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα