Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Στο υπέροχο χριστουγεννιάτικο παζάρι του Παραδοσιακού Πολιτιστικού Συλλόγου «Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ»

0 762
Με πολύ μεγάλη χαρά επισκεφτήκαμε το γραφείο του Παραδοσιακού Πολιτιστικού Συλλόγου «Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ», στην οδό Βρυούλων 11, στο κέντρο της πόλης μας, όπου λαμβάνει χώρα, όπως κάθε χρόνο, το χριστουγεννιάτικο παζάρι. Μας υποδέχτηκαν οι κυρίες Στέλλα Αυγέρη, Μαρίκα Σιμιτζόγλου και Ρούλα Γκανά, είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και ανταλλάξαμε ευχές. Επιπλέον είδαμε τα όμορφα αντικείμενα που είναι προς πώληση και κάναμε τις αγορές μας, καλόγουστα δώρα Χριστουγέννων για φίλους και συγγενείς. Δεν έλειψαν και τα σπιτικά γλυκά κεράσματα, για το καλό.

 

Το παζάρι θα συνεχιστεί αυτή και την επόμενη εβδομάδα, Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 11.00 πμ-13.00 μμ. Με τις αγορές τα μέλη και οι φίλοι της «ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ» συμβάλλουν και φέτος στην οικονομική στήριξη του συλλόγου και κατ’ επέκταση στην συνέχεια του πολύτιμου έργου που επιτελεί.

 

Ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές, με Υγεία, στην Πρόεδρο Νίκη Καβακοπούλου και σε όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και ανυπομονούμε για τις επόμενες δράσεις τους.

 

Ακολουθούν φωτογραφίες από το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου «Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ»:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα