Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Η Πεντάμορφη και το Τέρας σε σκηνοθεσία της Γωγώς Φάκου-Θεοδωράκη στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραμυθιού

0 989

 

Η Πεντάμορφη και το Τέρας στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παραμυθιού

 

Το αγαπημένο κλασσικό παραμύθι σε ονειρική διασκευή της Αλμπέρτας Τσοπανάκη, που σκηνοθετεί η Γωγώ Φάκου-Θεοδωράκη, παρουσιάζεται στις 10 Ιουνίου στις 18.30, στο θέατρο Παραμυθίας και φιλοδοξεί να σας μαγέψει!!!

 

Η γνωστή ιστορία σε μια διαφορετική εκδοχή πάντα με σεβασμό στο αρχικό κείμενο που τόσο έχει αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια!!!

Ο φτωχός έμπορος που «πιάνεται» επ’ αυτοφώρω να κλέβει ένα τριαντάφυλλο,  απ’ το όμορφο παλάτι που απρόσκλητος μπήκε να χορτάσει την πείνα του , έχει μόνο μια επιλογή για να γλυτώσει τη ζωή του: να φέρει στον άρχοντα του παλατιού μια απ τις τρεις κόρες του. Η μόνη που θα δεχτεί να σώσει τον αγαπημένο πατέρα της είναι η πεντάμορφη.

Όταν πάει να ζήσει εκεί, ανάμεσα σε όμορφα λουλούδια, πλούτη και όλα όσα ζητά νιώθει θλίψη μιας και ο τόσο ευγενικός και δοτικός άρχοντας ποτέ δεν εμφανίζεται μπροστά της..

Τότε σκαρφίζεται ένα κόλπο για να δει το πρόσωπο του..όταν το υλοποιήσει όμως…

Η συνέχεια επί σκηνής, από τους εξαιρετικούς ηθοποιούς Κυριακή Νάννου, Ιωάννη Τσίλη, Ανέστη Ισχνόπουλο, Κυριακή Αποστολίδου, Χαρά Κόντου.

Την μουσική επιμέλεια και επιλογή έχει κάνει ο Νίκος Θεοδωράκης, δίνοντας στο τόσο αισθαντικό παραμύθι, την μεγαλοπρέπεια που του αρμόζει!!!

10/6/23 στις 18.30
Στο θέατρο Παραμυθίας
Παραμυθίας 27 και Μυκάλης στον Κεραμεικό

τηλ. κρατήσεων 21 1214 4593

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα