Mylos FX
Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα
Mylos

Στην κοπή της Σκυλόπιτας του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας που πραγματοποιείται εδώ και 17 χρόνια

0 1,442
Την Κυριακή 13/2/22 στο καταφύγιο του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας στο Άλσος μας πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερα τρυφερή εκδήλωση που διοργανώνεται εδώ και 17 χρόνια ανελλιπώς, η κοπή της Σκυλόπιτας, της πίτας για τα αγαπημένα μας πλάσματα.

 

Το τυχερό σκυλάκι που του έτυχε το φλουρί ήταν φέτος ο Μπόμπυ, ο οποίος έλαβε σαν δώρο μια ιδιαίτερη λιχουδιά μαζί με την ελπίδα το φλουρί αυτό να λειτουργήσει σαν γούρι ώστε να βρεθεί σύντομα ένα σπίτι που θα του χαρίσει αγάπη και ασφάλεια για το υπόλοιπο της ζωής του.

Κόψαμε και τη δικιά μας πίτα, που έφτιαξε η Πρόεδρος η κ. Κική Καραθανάση και οι εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου προσέφεραν μαζί με τσάι, καφέ ή σοκολάτα, ενώ πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση της λαχειοφόρου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όπως κάθε χρόνο και οι ξεχωριστοί άνθρωποι που υποστηρίζουν με συνέπεια και αγάπη τα αδέσποτα σκυλάκια του καταφυγίου με το πρόγραμμα της εικονικής υιοθεσίας. Οι εικονικοί γονείς  «τάισαν» τα σκυλο-παιδάκια τους, οι ίδιοι, τα κομμάτια τους από την τυχερή Σκυλόπιτα. Και του χρόνου να είμαστε όλοι και όλες εκεί για να στηρίξουμε και πάλι το πολύτιμο φιλοζωικό έργο των εθελοντών!

 

 

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε, εφόσον συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα